Welkom

Voorwaarden     Contact

Welkom Voor individuen Voor werkgevers Burnout en stress Workshops Werkwijze MdB coaching Klanten aan woord Publicaties Contact

Burnout en StressUitgevallen als gevolg van stress of burnout. Het komt vaak voor. Binnen organisaties en bedrijven moet hetzelfde werk met minder mensen worden gedaan. Van de overgebleven werknemers wordt een stapje extra verwacht. Aangeven dat je niet meer lekker op je plek zit, lijkt riskant. Deze ingrediënten kunnen zorgen voor een ongezonde werkdruk, met uitval als gevolg. Vaak zijn het juist de mensen, waar je het niet van verwacht. Mensen, die hun ziel en zaligheid leggen in alles wat ze doen.


Hoe onstaat het?


De inspanningen, die je levert in je werk, je gezin en daarbuiten zijn over een te lange periode zwaarder geweest dan je fysieke en geestelijke draagkracht. Is deze balans langere tijd zoek, dan heb je vaak ongemerkt ook je energiereserves volledig opgebruikt. Je hebt dus letterlijk de bodem van je energievoorraad bereikt en raakt verstrikt in ineffectief gedrag om maar niet onderuit te gaan. Je draagkracht en draaglast zijn niet meer in balans.  


Professionele hulp bij de volgende vragen:


Wat gaan we er aan doen?


We gaan doelgericht kijken naar het direct verlagen van stress. We pakken de onderliggende oorzaken van je stress & burnout aan. We richten ons daarbij op:


Lees Column Miriam de Bont namens de Stichting Burnout & Stress

Met plezier

aan het werk,

daar draait het om!


Vitaal Vooruit


Als de werkdruk te hoog wordt verlies je controle. Door van een afstand naar je handelen te kijken en je gedrag in kleinere stapjes te hakken, bouw je aan groei. Zo voel je weer energie en krijg je weer voldoening in je werk.

Pragmatische aanpak

op basis van

Carien Carsten en

Flow Wolf methodiek