Welkom

Voorwaarden     Contact

Welkom Voor individuen Voor werkgevers Burnout en stress Workshops Werkwijze MdB coaching Klanten aan woord Publicaties Contact

Klanten aan het WoordRene Brants, KPN-Getronics


MdB Coaching in de persoon van Miriam de Bont heeft mij zeer professioneel, integer, respectvol en duidelijk ondersteunt als het gaat om mijn vraagstukken met betrekking tot communicatie als ook persoonlijke ontwikkeling. Met heel veel enthousiasme en ondersteuning hebben we samen naar meer dan gewenst eindresultaat gewerkt.De liefde voor het vak straalt Miriam helemaal uit en direct bij het kennismakingsgesprek was er een goed gevoel, wat de keuze voor MdB Coaching zeer gemakkelijk maakte. Miriam dank voor de ondersteuning en inspirerende gesprekken.


Imke Segers, Personeel- & Organisatieadviseur Witlox Van der Boomen


Hoe kan ik anderen met een meer open vizier tegemoet treden? Bij mijn werkzaamheden als personeel- & organisatieadviseur, wil ik geen last hebben van mijn eigen waarden- en normen. Een andere vraag was van persoonlijke aard: Ik leg de lat voor mezelf regelmatig zo hoog, dat het soms lijkt alsof ik zoveel ‘moet’. Ik wil dit ‘moeten’ graag (kunnen) ombuigen naar ‘willen’. En dan het liefst een ‘willen’ dat oprecht vanuit mijzelf komt en niet ‘omdat anderen dat van me verwachten’.


Gedurende het coachingstraject heb ik antwoorden gekregen. Dat vroeg van mij ‘onder ogen zien’ en aanpakken. Ik zag waar het vandaan kwam, herkende de bron. Toen kon ik ermee aan de slag. Het hele traject heb ik het idee gehad dat ik stukje bij beetje verder kwam; soms kleine stappen, soms 2 grote stappen in één keer, maar nooit een stap terug! Miriam haalde het ècht uit mezelf. Ze legt niets op, maar zet je op de juiste weg. Voor mij is dat ook dé manier om nieuwe dingen te leren en het me eigen te maken. Anders beklijft het niet en wordt het een aangeleerd kunstje. Voor mij heeft Miriam echt een kentering teweeg gebracht. Het voelde eerst nog wat onwennig, maar langzaamaan is het gaan passen en onderdeel van mijn karakter geworden.


Jet Verberne, assistent locatiemanager crematorium Dela


Door het coachtraject ben ik bewuster geworden van mijn kwaliteiten als leidinggevende. Soms door hele simpele oefeningen vond ik zelf de antwoorden op mijn vragen. Door patronen te leren zien en herkennen ben ik veranderd. Ik stap veel minder snel in de valkuilen die ontstaan zijn door deze patronen. En een belangrijke les vond en vind ik dat groeien gepaard gaat met pijn, groeipijn. Dit besef is, voor mij, nodig om niet onzeker te worden als het even niet meezit. Door de erkenning van deze groeipijn durf ik de stap te nemen om weer verder te groeien. Kortom door het coachtraject ben ik terug gekomen in mijn kracht.


Meer Klanten aan het Woord

Wat klanten zeggen:


Open, eerlijk en stimulerend.

De rust, die uitgestraald werd.

Luisterend oor, doortastend, direct.

Echt, constructief en warm.


Voorwaarden     Contact