Welkom

Voorwaarden     Contact

Welkom Voor individuen Voor werkgevers Burnout en stress Workshops Werkwijze MdB coaching Klanten aan woord Publicaties Contact

Meer Klanten aan het Woord


Marion, 44 jaar, planner in de zorg

Mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel zorgt dat ik in situaties te lang door ga, terwijl ik voel dat dat niet goed voor mij is. Dat wilde ik veranderen.
Ik stop nu terugkomende gedachten en gevoelens, die niet goed voelen, niet meer weg. Maar ik ga er iets mee doen. Hierdoor neem ik mezelf serieus. En het lukt steeds beter om situaties, waar ik last van heb, te veranderen. Ik heb hiervoor een methode gekregen, waarmee ik helder kan krijgen wat het me oplevert als ik in een situatie iemand wel of niet aanspreek. Ik bedenk de oplossing en antwoorden zelf. Miriam coacht hierbij door vragen te stellen en/of mee te denken.


Joris, 32 jaar, manager IKEA

Ik heb het naar mijn zin in mijn werk, maar ik wil verder. Ik vind te veel leuk. Ik heb zoveel capaciteiten dat ik eigenlijk alles wel kan. Ik kan maar niet bepalen wat het moet worden.
Ik heb behoefte aan structuur en focus. Miriam helpt me daarbij. Zij gaat daarbij heel zorgvuldig te werk. Ze laat niets liggen. Miriam is kritisch, maar doet dat op een hele open en warme manier. Dat geeft mij ruimte om mijn eigen keuzes te maken. Door Miriam ontdek ik regelmatig mogelijkheden die ik nog niet gezien had. Ik ben nu in staat om concrete stappen te nemen.

  
Wendy, 35 jaar, startend ondernemer

Ik wist al lang wat ik kon en wat ik wilde, maar ondanks al mijn concrete plannen bleef ik het doen maar uitstellen. Wat houdt mij tegen, waarom begin ik niet gewoon?
Met maar twee sessies kreeg ik inzicht in wat mij blokkeerde. Doordat Miriam de juiste vraag stelde op het juiste moment, viel bij mij het spreekwoordelijke kwartje. Daardoor heb ik nu veel meer innerlijke rust. Ik heb de coachingsessies ervaren als een laagdrempelige manier om even weer helderheid te krijgen in mijn eigen denken en handelen zonder dat je het idee hebt dat je psychologisch binnenste buitengekeerd wordt. Echt een aanrader voor iedereen!


Wat klanten verder zeggen:
Wat klanten zeggen:


Open, eerlijk en stimulerend.

De rust, die uitgestraald werd.

Luisterend oor, doortastend, direct.

Echt, constructief en warm.


Voorwaarden     Contact